Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" organizează programe de studii universitare de Licență și de Masterat. Toate programele sunt acreditate, Universitatea primind "grad de încredere ridicat" din partea ARACIS, cel mai înalt calificativ ce poate fi acordat.

Licență

Ai absolvit liceul și ai obținut diploma de bacalaureat?
Ești student şi doresti să ai o dublă specializare?
Ești absolvent licențiat al unei alte facultăți şi dorești să te pregătești la standarde europene?

Urmează programele de studii de Licență "Limba și literatura engleză - limbă și literatură modernă (germană, japoneză, spaniolă)" sau "Limba și literatura română - limbă și literatură modernă (engleză, spaniolă)" cu o durată de 3 ani, învățământ cu frecvență (IF) din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine București.

Masterat

Ești absolvent licențiat al unei alte facultăți şi dorești să te pregătești la standarde europene?

Urmează programul de studii de masterat "Studii interculturale anglo-americane" cu o durată de 4 semestre (2 ani), învățământ cu frecvență (IF) din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine București.


 

LICENȚĂ ȘI MASTERAT

Studii universitare acreditate ARACIS

Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir" își afirmă din nou valoarea, obținând succesiv (2010-2015, 2015-2020, 2022-2027) "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT", cel mai înalt calificativ care poate fi acordat unei universități în România.

Acest fapt reflectă excelența academică a programelor de studii pentru Licență sau Masterat din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine București din cadrul UCDC.