Acasa | Contact   

Internship
   Primul meu pas in cariera – Student deja angajat

   Programul de Internship – pe baza de voluntariat – reprezinta un demers in sprijinul studentilor, pentru desfasurarea practicii si in alte domenii conexe profilului lor de studiu.
   Studentii pot desfasura practica pe o anumita perioada de timp, in diferite departamente ale unor institutii (edituri, redactii de ziar, gradinite, after-school), firme (de PR, traduceri, turism), hoteluri, etc., beneficiul fiind acela de a-si dezvolta competente intr-un anumit mediu de lucru.
   Va dorim succes si ne-am bucura ca un numar cat mai mare de studenti sa-si gaseasca drumul dorit in viata!
   Profesor Coordonator activitate practica: Conf. univ. dr. Doina Ivanov

 • Inspire Group vine in intampinarea sustinatorilor diversitatii cu cea de a II-a editie a evenimentului Business Girls. Invitatie.


     Prima editie BuzzCamp – Game of Professions din acest an vine ca o completare a perspectivelor din care putem privi piata muncii.
 • In cadrul evenimentului BuzzCamp 17, iti vom oferi posibilitatea de a descoperi un joc ale carui reguli trebuie sa le cunosti sau sa le schimbi, pentru a reusi sa castigi ce ti-ai propus la nivel profesional. Iar din proprie experienta, iti spunem ca este vorba despre un joc la care nu ai nevoie de noroc. Asa ca, in timp ce-ti antrenam spiritul ludic pentru viata ta profesionala, iti oferim si un preview al viitorului tau profesional. Noi punem la bataie o triada de premii – dezvoltare personala, orientare in cariera, oportunitati de angajare – iar tu trebuie sa te inscrii si sa joci fair.
  Let the games begin!
  Bucuresti (14-15 martie)
     Ziua 1 – 14 martie
  Tema de dezvoltare personala*: Decissone
  Decide unde te potrivesti in complexul board game al vietii tale profesionale, Decissone! Se intampla sa primesti mai multe oferte de colaborare profesionala, intr-o forma sau alta, in acelasi interval de timp. Ce ar trebui sa iei in considerare pentru a alege o anumita companie? Salariul, beneficiile, posibilitatile de invatare si mediul de la birou sunt doar cateva dintre compensatiile care te pot ajuta sa te hotarasti. Invitatii de la BuzzCamp ne vor ajuta sa raportam aceste dorinte si nevoi pe care le avem in functie de nivelul de experienta si de alti factori importanti, pentru a reusi sa avansam in jocul carierei prin deciziile pe care luam. Tema de orientare in cariera*: Carieropoly Construiesti, dobandesti si castigi cu ajutorul jocului Carieropoly! Cariera tinerilor poate porni doar construind experienta in munca pe baza abilitatilor lor. Iar odata ce experienta incepe sa-si spuna cuvantul la locul de munca, urmeaza o alta mutare in viata personala –inovatii pe care le poti aduce domeniului in care profesezi, cresterea remuneratiei si a beneficiilor. Reprezentantii companiilor de la BuzzCamp ne vor ajuta sa trasam acest drum catre succes si ne vor invata care sunt asii din maneca pe care angajatorii ii iau in calcul la un interviu.
     Ziua 2- 15 martie
  Tema de dezvoltare personala*: Identicrabble Identicrabble este un joc de cuvinte deghizat intr-o conferinta, care te invata cum sa-ti gasesti cuvintele potrivite pentru construirea brandului personal. Speakerii invitati la BuzzCamp ne vor destainui mai multe din experienta lor si ne vor invata cum sa jucam acest board game atunci cand trecem de la brandul personal din CV, la cel din social media si la timpul petrecut la birou. Construirea brandului personal este imposibila daca nu folosesti cuvintele cheie potrivite, asa ca descopera literele lipsa din prezentarea ta! Tema de orientare in cariera*: Angajatan Cucereste-ti angajatorul preferat cu Angajatan! De multe ori, prima interactiune pe care o ai cu angajatorul preferat este cea mai importanta si te poate ajuta sa dai un start carierei tale. La BuzzCamp, nu respectam conturul traditional trasat pentru interviuri, ci ne jucam impreuna cu reprezentantii companiilor prezente la eveniment, pentru a castiga un loc rezervat in echipa lor sau pentru a afla cateva directii care duc catre o cariera de succes.
 • Au inceput inscrierile la Brandstorm, competitia de business internationala care le ofera studentilor si masteranzilor pasionati de inovatie sansa sa castige: Un voucher de calatorie de 10.000 €; Un trofeu de CSR de 5.000 €; O excursie la sediul central al L'Oreal din Paris; Faima internationala. Ce trebuie facut? Mai multe detalii despre provocarea L’Oreal Brandstorm aici.
 • Avem o singura sansa pentru o prima impresie, asa ca trebuie sa profitam din plin de ocazie. Cum putem face asta? Nicoleta Voicu, Talent Acquisition Specialist, vine la @BuzzCamp sa ne ajute să descoperim impreună formula unui speech personal care sa ne defineasca in totalitate, in mai putin de un minut! Inscrie-te aici pentru Workshopul, dar si posibilitatea de angajare la Accenture.
 • "Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world, stimulating progress, giving birth to evolution.” said Albert Einstein. Join the DB Schenker workshop to find out how to follow creative thinking processes to encourage logical decision making and make them your new colleagues! Sign up here.
 • In the context of a tremendous dynamic world, both the companies and the employees are keen to accomplish their goals, to maximize their results and achieve the success. Join HPE’s workshop to lean The power of the self-assessment for career development and make them your new colleagues! Sign up here.
 • Long gone are the days when simple and familiar job titles such as engineer or accountant were advertised by companies. Now you have to be a finance ninja with foreign language skills or a Java rock-star who loves sales. Learn how to design a career that can be the ride of your life and compete for a job at HPI signing uphere.
 • Afla cum poti fi omul potrivit la locul potrivit, in cadrul workshopului ”Interviul care te angajează”, organizat de, Persons Romania în cadrul @BuzzCamp! Seminarul isi propune sa ofere informatii utile si concise, astfel incat interviul la care participi sa fie urmat de o oferta de angajare. Mai mult, dacă te afirmi poti deveni noul lor coleg! Ce mai astepti? Inscrie-te aici
 • Start creating your roadmap to success right now!
  Daca stapanesti cel pu?in o limba straina, participa la workshopul @Telus International si afirma-te pentru a deveni nou lor coleg! Inscrie-te la BuzzCamp si intalneste-ti viitorul angajator
 • EUCOM oportunitati de angajare pentru studenti.
 • Consiliere pentru studenti!.
 • The Fulbright Student Award 2016-2017. Album foto.
 • OPORTUNITATI DE STUDIU IN STATELE UNITE PENTRU STUDENTII, MASTERANZII SI DOCTORANZII ROMANI
 • Primavara se numara job-urile în companii de renume la BuzzCamp 15!Despre eveniment.
 • Ce job ar putea fi mai potrivit pentru un început de cariera promitator?Open Doors Wipro.
 • Internship in timpul verii! Dynamic Human Resources.
 • Voluntariat.
 • Orizonturi profesionale. Intalnire Maria Cepan.
 • Orizonturi profesionale. Intalnire reprezentantii
  Phoenicia Hotels&Resort.
 • Autoritatea Electorala Permanenta.
 • Orizonturi profesionale. Intalnire Robert Serban.
 • Orizonturi profesionale. Intalnire Ioana Stancescu.
 • Orizonturi profesionale. Intalnire Andreea Sava.

 • ACCES RAPID:

   

  LINKURI UTILE

 •    
  Copyright © Universitatea Crestina DIMITRIE CANTEMIR Acasa | Contact