Acasa | Contact   

Limba si literatura engleza
O intalnesti pretutindeni. O vorbesc ca limba materna 380 milioane de oameni si, probabil, inca doua treimi pe atat ca prima limba straina. Un miliard de oameni o invata, cam o treime din intreaga populatie a lumii are de-a face cu ea intr-un sens sau altul, si se prevede ca pana in 2050 jumatate din omenire si-o va fi insusit intr-o masura mai mica sau mai mare. Este limba lui William Shakespeare, Oscar Wilde, Charles Dickens , J.R.Tolkien, dar este si limba globalizarii - a afacerilor internationale, a politicii si diplomatiei, a computerelor si a Internetului. Limba engleza a devenit prin standardizarea ei la nivel global o limba universala.

Fie ca iti doresti sa devii traducator, interpret, profesor de limba engleza, redactor sau tinzi sa lucrezi intr-o companie multinationala, in organizatii guvernamentale sau nonguvernamentale, in diplomatie sau relatii internationale ai nevoie de o cunoastere aprofundata a limbii , culturii si civilizatiei engleze.

Sectia de limba si literatura engleza din cadrul Facultatii de Limbi Straine , Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, ofera o paleta larga de cursuri de limba, literatura si civilizatie engleza care iti vor asigura o solida pregatire filologica ce iti va permite sa te afirmi in mediul extrem de competitiv al societatii romanesti si internationale actuale.

Propunandu-si sa realizeze o imbinare optima intre teorie si practica, sectia de limba engleza acorda maximă atenție predării funcționale a limbii, precum și însușirii limbajelor speciale, oferind studentilor cursuri cu un puternic caracter aplicativ.


ACCES RAPID:

 

LINKURI UTILE

  •    
    Copyright © Universitatea Crestina DIMITRIE CANTEMIR Acasa | Contact