Acasa | Contact   

Limba si literatura araba

Programul de studii este conceput ca un echilibru ideal intre cursurile de limba, literatura si civilizatie, intre abordarea teoretica si cea practica. Acest program vizeaza atat obtinerea unor competente lingvistice (limba araba literara si dialecte), cat si culturale (care faciliteaza comunicarea in contextul atat de cuprinzator al Lumii Arabe contemporane).

Absolventii pot lucra ca traducator, interpret, redactor, functionari in companii multinationale, in organizatii guvernamentale sau nonguvernamentale, in diplomatie sau relatii international.

Sectia de limba si literatura araba din cadrul Facultatii de Limbi Straine , Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, ofera o gama larga de cursuri de limba, literature, cultura si civilizatie araba care iti vor asigura o solida pregatire filologica ce iti va permite sa te afirmi in mediul extrem de competitiv al societatii romanesti si internationale actuale.

Propunandu-si sa realizeze o imbinare optima intre teorie si practica, sectia de limba araba, acorda maximă atenție predării funcționale a limbii, precum si insusirii limbajelor speciale, oferind studentilor cursuri cu un puternic caracter aplicativ, inclusiv operare PC in limba araba, cursuri multimedia. De asemenea, catedra de limba araba organizeaza incapand din anul 2010 o serie de evenimente culturale arabe, workshop-uri culinare, de caligrafie araba,de dans traditional arab si proiectii de filme arabe.

Evenimente
Seară culturală arabă Ahlan wa Sahlan
Festival de dans oriental

Pentru mai multe informații accesați siteul catedrei de limba arabă.

 


-->
ACCES RAPID:

 

LINKURI UTILE

  •    
    Copyright © Universitatea Crestina DIMITRIE CANTEMIR Acasa | Contact